OVER ASTRID EHRIG INTERIOR DESIGN:

Astrid Ehrig weet dat een thuis jouw verhaal moet vertellen. Gepassioneerd door interior design & styling, beantwoordt ze al jouw interieur- en renovatie vragen, groot of klein, in lijn met jouw stijl, budget, timing en wensen. Van concept en uitwerking tot interieuradvies en de inkleding.

Astrid haar divers portfolio bouwt op 12 jaar ervaring en reikt van Knokke tot het binnenland, van huizen en tweede verblijven tot handels-en horecazaken. Elk project vertaalt de wensen van de klant in een uniek interieur verhaal. Het resultaat is een dialoog tussen functie en design, tussen stijl en simpliciteit. Maar het is vooral de typische AE signatuur die van de projecten spat: creativiteit, bezieling en gedrevenheid.

Van renovaties en het ontwerpen van interieurs en design tot decoratie sourcen, onder de noemer AE combineert ze al haar passies. Voeg haar jarenlange ervaring toe, Astrid en haar team zijn jouw aanspreekpunt voor all things interior.

De showroom in Knokke straalt de sfeer van de projecten uit. Hier ben je aan de bron van inspiratie. Je wandelt er tussen stalen, materialen, kleuren, lookbooks, en tikt er unieke interieurobjecten op de kop. Het perfecte kader om elkaar te leren kennen. Laat samen je creativiteit de vrije loop in een rustig, inspirerend kader. This is where your interior journey starts!

Projecten Residentieel

Projecten Commercieel