OVER B BRAND:

B brand is een collectief van professionele ontwerpers verenigd door de passie om interieur en design als kunstvorm te laten resulteren in totaalconcepten met een sterke identiteit.

Door het stellen van een organisatorisch statement benadert B brand woon- en werkprogramma’s, producten en objecten op een verrassende, niet-conventionele manier. Het antwoord hierop bevindt zich in een verrassende atmosfeer, een zone waar design en kunst elkaar op een esthetische en functionele manier op scène ontmoeten. Door deze continue interactie wordt het individu als het ware een toeschouwer van zijn eigen omgeving. B brand zet sculpturale grids om in een conceptueel ontwerp. De pure detaillering van deze ontwerpen komt door het streven naar hoogwaardig technische, functionele- en esthetische eindproducten ongetwijfeld tot zijn recht. B brand zet in op eerlijke (top)materialen, ambacht en circulair ontwerpen. Hiermee biedt B brand oplossingen op de duurzaamheidsvraagstukken van deze tijd: het investeren in ambacht, het product en de eindgebruiker in al zijn facetten.

Bij B brand weet men welke talenten er in huis zijn en wordt elke mogelijkheid benut om deze naar voor te brengen. Ieder heeft een behoorlijke bagage aan ondernemerschap, ervaring en referenties die zich resulteert in een soort zelfbewustzijn. Door samen te werken ontstaat er een kruisbestuiving die uitdagend en inspirerend werkt. De uitkomst van deze cocktail uit zich telkens in sterke en unieke concepten.

In essentie bestaat het compacte team uit de gerenommeerde architect Luc Binst (Binst Architects) en de ervaren interieurarchitect Ben Depuydt.

Projecten Residentieel

Verbouwing leegstaande ruimte tot werk-, slaap- en zitruimte

Bekijk project