OVER BAKERMAT, ATELIER VOOR ARCHITECTUUR:

Bakermat is…
de plaats waar de oorsprong van iemand of iets ligt.

Bakermat is een atelier voor architectuur ontstaan uit de samenwerking tussen Renée Steyaert en Matthias Hemelsoet. We bouwen voor particulieren, projectontwikkelaars en bedrijven. We ontwerpen uw nieuwbouw of renovatie en begeleiden u door het hele bouwproces, tot en met de volledige binneninrichting als u dat wilt.

Bakermat is een open atelier

We houden van samenwerken. Dat doen we met u, met elkaar, maar ook met gespecialiseerde partners die onze projecten ondersteunen met hun kennis en vaardigheden. Het is de band tussen opdrachtgever, ontwerpteam en uitvoerder die maakt dat een project succesvol is. Een hecht bouwteam leidt tot het behalen van de kwaliteit die wij in elk project, groot of klein, nastreven.

Bakermat houdt van…
schoonheid met een weerbarstig kantje.

We maken graag de schoonheid van alledaagse, soms lelijke, materialen zichtbaar. Door hun gebruikswijze kunnen zij vaak aangenaam verrassen. We hebben geen dogmatische ontwerpstijl, maar vertrekken voor elk ontwerp vanuit de context en de opdrachtgever. Architectuur is maatwerk dat zijn waarde pas krijgt wanneer het gebruikt wordt.

Projecten Residentieel