OVER BRACHOT-SURFACES:

Totaalaanbieder in platen natuursteen en samengestelde materialen

Als Europese producent van hoogwaardig plaatmateriaal in natuursteen en samengestelde materialen is Brachot Surfaces de totaalaanbieder van kwalitatieve interieur- en exterieurafwerkingen voor de realisatie van droomkeukens, luxueuze badkamers of woonkamers, enzovoort. Het ruime aanbod aan platen in natuursteen wordt aangevuld met de collecties Unistone (kwartscomposiet), Unimarble (marmercomposiet), Terrazzo en Uniceramica (keramiek).

Innovatie, ervaring en expertise zijn voor Brachot Surfaces belangrijke waarden in de selectie en ontwikkeling van de meer dan 800 materialen in hun gigantische aanbod. Van natuursteen zoals marmer, kwartsiet, kalksteen, graniet en travertin tot samengestelde materialen zoals keramiek, terrazzo en kwartscomposiet: Brachot Surfaces biedt voor ieder ontwerp en budget een oplossing.

Speel en varieer met de 44 beschikbare afwerkingen die onze materialen een unieke kleur, touch en toepassing geven. Je duurzaam keukenwerkblad met een matte Brosso Vecchio-afwerking, een comfortabele tuinbank in ruwe, gevlamde natuursteen of een stijlvolle douchewand in een verzoete afwerking. Jij kiest hoe je het materiaal wil inzetten en ervaren.

Brachot Surfaces is een Brachot Family Member. Brachot ontging, produceert en distribueert bekledings- en landschapsmaterialen in natuursteen en samengestelde materialen. Met 20 eigen groeves, 8 productie-eenheden en 16 distributiecentra wereldwijd creëert dat eindeloze mogelijkheden. Als Belgisch familiebedrijf met 120 jaar ervaring en expertise zijn we gedreven om je kwalitatieve materialen voor je interieur en tuin aan te bieden.

Expertise over de hele lijn

Bij Brachot Surfaces kan je met je keukenbouwer of natuursteenbewerker terecht om het brede aanbod natuursteen te bekijken. Je kiest samen met hem de plaat uit die het best bij je keuken, haard, badkamer of ander maatproject aansluit. Naast natuursteen vind je er ook een ruime selectie samengestelde materialen zoals kwartscomposiet (Unistone), terrazzo en keramiek (Uniceramica). Doe beroep op onze vakkennis en geniet van deze fascinerende collecties.

Grootse steengalerij

Een van de grootste steengalerijen in Europa vind je bij Brachot Surfaces in Deinze. Stone Gallery, dat is 5.000 m² genieten van de 800 verschillende soorten materialen die het aanbod van Brachot Surfaces rijk is. Je beleeft er natuursteen en samengestelde materialen in een unieke setting en wordt begeleid door experts die je helpen bij het kiezen van de juiste materialen, structuren en afwerkingen.

Bezoek onze 5.000m² Stone Gallery in Deinze op afspraak via www.brachotsurfaces.com

CONTACT:
Brachot Surfaces
E3-laan 86 – 9800 Deinze
09 381 81 81
www.brachotsurfaces.com
info@brachotsurfaces.com

Projecten Residentieel

Projecten Commercieel

Bedrijfsportret