OVER BUITENBURO:

Buitenburo werd opgericht in 2017 door Wouter tijdens zijn studie Landschaps- en Tuinarchitectuur als studentenonderneming. Opgegroeid in een thuis van tuinaanleggers en een familie van planten- en boomkwekers, groeide enerzijds de passie voor de natuur maar ook de ambitie om de touwtjes in eigen handen te nemen.

Na vele jaren functioneren en leren in de tuinaanleg was het tijd voor nieuwe uitdagingen: het ontwerpen van tuinen en hun bijhorende beplanting, die volledig in harmonie zijn met de omgeving en de woning. Door de grote interesse in planten en hun groeiwijze, probeert buitenburo zich te onderscheiden door te zoeken naar de meest passende combinaties van verschillende planten. Een plantvak moét heel het jaar in bloei staan.

Onze visie leunt zich sterk aan bij de groeiwijze van de natuur: gecontroleerde en natuurlijke chaos, want chaos creëert leven.  Verharding reduceren en beplanting maximaliseren, is veruit in elk project onze denkwijze. We bekijken alle  mogelijke scenario's, we toetsen de verschillende mogelijkheden af waarbij de klant nog steeds de finale beslissingen maakt. We creëren net iets meer dan de gewenste tuin, waarbij oppervlakte de enige limiet is.. En dat allemaal 100% volgens de wensen van de klant.

Projecten Residentieel