OVER FLANDRIA OAK WOOD:

Flandria Oak Wood maakt en plaatst maatmeubilair in massieve eik voor alle mogelijke buitenruimtes. Van het barmeubel in uw poolhouse tot uw compleet ingerichte buitenkeuken, wij zorgen voor de volledige uitwerking op maat van uw dromen en wensen.

puur maatwerk

Op basis van het ontwerp van de tuinarchitect of uw eigen ideeën bedienen wij u met 100% maatwerk. Duurzame kwaliteitsmaterialen en exclusieve topmerken combineren we met jarenlang vakmanschap in meubelproductie en een authentieke passie voor massieve eik.

van ruwe, massieve eik tot afgewerkt maatmeubilair

In ons atelier in Zwevezele staan we in voor de volledige productie van A tot Z. Al onze meubelen worden ambachtelijk vervaardigd, zodat wij nog preciezer en beter gecontroleerd kunnen afwerken.

alle stijlen, van klassiek tot modern, van strak tot weeldiger

Ongelooflijk hoe veelzijdig massieve eik kan zijn. Welke stijl u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw meubels op de gepaste manier afgewerkt worden. Een werkblad in graniet of in solid surface, greeploze kasten of lades met opvallend beslag, lichte of bijna zwarte vernis,… Elke keuze is mogelijk en geeft een totaal andere uitstraling.

Projecten Residentieel