OVER GRONDIG GROEN:

We wonen er, we verblijven er, we genieten er, we ontspannen er, we werken er, we nodigen er vrienden en familie uit… Jouw tuin als groene buitenruimte is werkelijk een verlengstuk van je leefruimte. Een goed gestructureerd tuinontwerp speelt een cruciale rol in het realiseren van een groene leefwereld. Hou je van een minimalistisch design of gaat je voorkeur uit naar een exclusieve landschapstuin? We helpen je graag verder!

Genieten, dat staat centraal in elk ontwerp dat we maken. Het is de bedoeling dat je écht kan ‘thuiskomen’. Je tuin moet in harmonie zijn met je woning en met jouw dromen. Het is de bedoeling dat je tuin elk seizoen weerspiegelt en dat je er ook daadwerkelijk in kan leven. Van de frisse ochtendwandeling tot het zwemmen na een vermoeiende dag. Wat ook jouw voorkeur geniet, wij realiseren het.

Bij Grondig Groen kan je terecht voor zowel het creatieve tuinontwerp, het deskundig advies en de begeleiding van je volledige project. Jouw wensen staan centraal en daar houden we dan ook voortdurend rekening mee.

Projecten Residentieel

Beernem - Landelijke tuin met aandacht voor duurzame materialen

Bekijk project

Dentergem - Moderne, onderhoudsarme tuin met de nodige beleving

Bekijk project

Veurne - Riant landschapsproject waar het buitenleven centraal staat

Bekijk project