OVER INSIDE INTERIOR CONCEPTS:

Inside is een gekend interieurbureau gespecialiseerd in het bedenken en concretiseren van interieurconcepten. Inside richt zich op totaalinrichtingen van panden voor commercieel of particulier gebruik waar hospitality centraal staat. Inside is gevestigd in Brugge en wordt geleid door zaakvoerders en broers Ian en Sven Meulemeester. Hun klanten en interieurprojecten bevinden zich overal in België.

Een getalenteerd team dat van uitdagingen houdt

Inside heeft een topploeg samengesteld van eigen interieurarchitecten en professionele partners waarmee uitdagende interieurprojecten vorm krijgen in heel het land. Inside is meer dan een interieurdesign studio. Ook kan men naast het interieurontwerp ook uw brandinguitwerken integreren in het interieur. Als algemeen aannemer neemt men de volledige verantwoordelijkheid over de totaalinrichting van afbraak tot decoratie. U kunt uw droomproject dus volledig in hun handen leggen.

Precies hoe u het in gedachten had

Van hippe horecazaken tot stijlvolle kantoren; als ervaren interieurbureau creëert Inside elk type inrichting in elke stijl. De interieurarchitecten houden steeds rekening met uw wensen en noden. Een ding hebben hun interieurs wel met elkaar gemeen: erin vertoeven is een belevenis op zich! Maar ook snelheid, kwaliteit en vernieuwing staan hoog op hun lijst. Men realiseert elk project binnen een vooraf besproken timing en budget.

Projecten Commercieel

Bedrijfsportret


Sfeerbeeld Grillrestaurant Wagyu by Wout Bru - Sanglier des Ardennes