OVER INTERIEURARCHITECT LOES LOODTS:

Loes Loodts, interieurarchitecte uit Antwerpen, behaalde in 2014 haar master degree in de interieurarchitectuur aan de Universiteit van Antwerpen. Onmiddellijk daarna vervoegde ze het team van Architectenburo Bart Coenen om mee te werken aan de realisatie van particuliere woningen en villa's. Ondanks haar directe interesse in interieurontwerp, deed ze hier ervaring op als project(interieur)architect en kon ze haar passie voor zowel architectuur als interieurontwerp combineren.

Omdat ze naast een enorme passie voor haar werk en een continue drive om te inspireren en creëren gefascineerd is door de wereld van het ondernemerschap, startte ze medio 2018 haar eigen ontwerpbureau. Creativiteit en gevoel voor esthetiek drijven haar in haar werk als interieurarchitect, en haar duidelijke visie, gevoel voor detail en punctualiteit zorgen ervoor dat ze haar ontwerpen ook in realiteit omzet.

Haar werk kenmerkt zich door hedendaagse elegantie, waarbij de nadruk ligt op een minimaal ontwerp met een sterk verfijnde architecturale identiteit. Het gebruik van puur en tactiel materiaal resulteert in een duidelijk en tijdloos ontwerp, waarin het verhaal en de persoonlijkheid van de klant centraal staat.

Projecten Residentieel