OVER MONOLITH:

Make it simple but significant

Met zo’n 20 jaar ervaring in nieuwbouw en totaalrenovaties van a tot z is het duidelijk dat de expertise van Monolith zich niet beperkt tot louter één stijl.

Wendy Verstrepen haar jaren als interieurarchitecte bij Vlassak-Verhulst en Obumex verruimden haar vakkennis en liggen onmiskenbaar aan de grondslag van de aanpak en visie die ze vandaag hanteert: woningen realiseren die opgebouwd zijn rond het verhaal van de klant.

Zo creëert ze unieke ontwerpen in heel uiteenlopende stijlen die de smaak en de persoonlijkheid van ieder individu vatten en met elkaar verbinden in een project op maat.

Persoonlijke begeleiding vormt hierin een onmisbare hoeksteen. Het is voor Wendy Verstrepen een absolute prioriteit om elke klant te begeleiden doorheen het volledige bouwtraject. Op deze manier wordt het bouwproces voor de klanten omgezet naar een zorgeloze en fijne ervaring.

Express & create

Een nauwe betrokkenheid van bij de start van elk project is typerend voor de aanpak van Wendy Verstrepen. Met een grondige voorbereiding van het (ver)bouwproces, een nauwgezette opvolging van het verloop van de werken en goede communicatie met haar partners en leveranciers verloopt elk project vlekkeloos. Een manier van werken die zowel voor haar als voor alle betrokken partijen een absoluut voordeel is.

In elke realisatie wordt de stijl en persoonlijkheid van de klant op ingenieuze manier samengebracht met de skills en creativiteit van Wendy Verstrepen. Met professioneel advies over passende materialen zoals hout en natuursteen en een afwerking met natuurlijke materialen tilt ze elk project naar een hoger niveau.

Het is voor Wendy Verstrepen ook van het grootste belang dat esthetiek en techniciteit al aan de basis met elkaar verweven zijn. Wie vandaag een huis laat (ver)bouwen, dient rekening te houden met een waaier aan technieken en vereisten.

Wendy Verstrepen houdt hier van in het begin rekening mee en vertaalt deze naar een hoogwaardig ontwerp via de integratie van hedendaagse technieken. Van elektra en de correcte plaatsing van stopcontacten tot ventilatie en het installeren van vloerverwarming.

Projecten Residentieel