OVER OBJEKT ARCHITECTEN:

Objekt Architecten is een veelzijdig ontwerpbureau uit Aalst. Een ervaren team staat klaar om de schouders te zetten onder elk project, groot of klein, gaande van het ontwerp van gebruiksvoorwerpen en meubilair, over woningbouw en -inrichting, tot het ontwerp van publieke gebouwen.

Binnen het team vormt samenwerking de sleutel tot succes. Elk project wordt vanuit verschillende invalshoeken bekeken om op die manier een uniek antwoord te bieden op de vraag van de bouwheer. Nieuwe inzichten worden vertaald in innovatieve en kwalitatieve ontwerpen, waarbij tijdens het proces wordt vastgehouden aan een kritische denk- en ontwerpmethodiek.

Bij elk ontwerp wordt er rekening gehouden met de rationele elementen die aan het project gebonden zijn, zoals het vooropgesteld budget, en met essentiële ijkpunten zoals licht, uitzicht, ruimte en details. Het doel is ruimtelijke rust te creëren en openingen, lijnen en materialen op mekaar af te stemmen. Deze zoektocht wordt samen met de bouwheer doorlopen om zo tot een weloverwogen en verrassend resultaat te komen.

Projecten Residentieel

Opwijk - Renovatie oude hoeve met bewaring van oude elementen

Bekijk project

Sint-Lievens-Houtem - Van dokterskabinet naar familiewoning

Bekijk project