OVER STELIEFORM:

VAN VADER OP ZONEN

Stelieform is een dynamisch familiebedrijf dat in 1978 door Roger Van Massenhove werd opgericht.

Op heden treden zijn zoons, Steven en Lieven Van Massenhove, op als zaakvoerders. Aan hun zijde staat een team van schrijnwerkers, lakkers en office managers dat meehelpt aan de uitbouw van het bedrijf.

Door de jarenlange ervaring en de passie voor hout is het bedrijf kunnen uitgroeien tot een bedrijf met een unieke expertise in maatwerk.

Wij werken uitsluitend in onderaanneming en voorzien geen plaatsing. Particulieren kunnen contact opnemen via een schrijnwerker.

SCHRIJNWERKERIJ

PRODUCTIE TOT IN HET KLEINSTE DETAIL

Stelieform beschikt over een modern machinepark waarin ervaren medewerkers met de grootste zorg mdf, fineer-, halfmassief- en massief hout bewerken. Om de kwaliteit te blijven garanderen, investeert het bedrijf continu in de nieuwste technologieën en opleidingen.

KASTDEUREN

VAN MODERN TOT KLASSIEK

Stelieform vervaardigt de bekleding van verschillende soorten kasten. Ook voor zijden, plinten, grepen, passtukken en tabletten kunt u bij ons terecht.

BINNENDEUREN

EEN ZEE AAN OPTIES, KLEUREN EN AFWERKING

Van een traditionele deur met een blokkader tot een binnendeur in lijn met de wand of een hedendaagse schuifdeur. Voor verschillende soorten van binnendeuren kan u op Stelieform beroep doen.

SPECIFIEK MAATWERK

UW PROJECT IN GOEDE HANDEN

Stelieform creëert tal van mogelijkheden op het gebied van interieurdesign. Creëer eenheid in uw interieur met onder andere op maat gemaakte tafels, stoelen en radiator omkastingen.

Projecten Residentieel

Projecten Commercieel