OVER STUDIO BENOIT:

Bouwen of verbouwen
wordt vaak gerelateerd met stress, frustraties en kosten die hoger oplopen dan verwacht. Niet als je je professioneel laat begeleiden. Binnenhuisarchitect Willem Benoit heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de bouw en weet als geen ander creatieve oplossingen te bedenken om jouw woning binnen jouw budget aan jouw levensstijl aan te passen.

“Onze opdrachten zijn heel uiteenlopend: van het opsmukken van een hal tot het vernieuwen van de badkamer en keuken of het ontwerpen van een totaalconcept, zowel in charmante rijwoningen, statige herenwoningen als imposante villa’s”

En of het nu gaat om een constructieve ingreep of louter wat verfraaiingen, wij staan steeds klaar van idee tot oplevering. We werken meestal in een iets strakkere stijl, met een subtiel spel van licht en lijnen en met oog voor symmetrie in het detail. Uiteraard zijn aanpassingen qua stijl wel mogelijk.

Willem Benoit
werkt ook B2B, voor de inrichting van winkels, horecazaken of kantoren.

“Nu zijn we bijvoorbeeld bezig met de inrichting van de showroom en bureaus van de nieuwe vestiging van Linum, het bedrijf dat onlangs in Kuurne de titel van onderneming van het jaar ontving. Het gebouw wordt een architecturale landmark en ook binnenin wordt het fantastisch. De kantoorindeling houdt rekening met de behoeften van de toekomst: ergonomische concepten voor hedendaagse flexibele werkomgevingen, met ruime aandacht voor een technisch hoogstaande afwerking.”

Verder verzorgden we ook de inrichting van de kantoren van Isomasters in Bavikhove, horecazaak Casa Verdi in Kortrijk en pralineboetieks in zowel binnen- als buitenland van Pralibel uit Vichte.

Projecten Residentieel

Projecten Commercieel