OVER STUDIO LEEMAN:

Deze ontwerpstudio is opgericht door interieurontwerper Wim Leemans, die na 6 jaar ervaring bij een gerenommeerd interieurbedrijf, zijn eigen weg wil uitgaan om zijn visie en eigenheid naar buiten te brengen vanuit zijn passie voor vormgeving en architectuur. Wat hierin centraal staat, is de totaalbeleving die voortvloeit uit de samenhang tussen interieur en exterieur.

De visie van deze studio stelt dat vorm en functionaliteit perfect op elkaar aansluiten en dat het ontwerp in harmonie is met de levensstijl en persoonlijkheid van de klant. Door eenvoud in de vormgeving te brengen, komt het gebruik van de correcte materialen en texturen op de voorgrond, dit in combinatie met oog voor detail zorgt ervoor dat ieder ontwerp uniek is geheel op maat van de klant.

Zowel particulier als professional kan hier terecht voor nieuwbouw- of renovatieprojecten. Studio Leeman is uw aanspreekpunt van ontwerp tot oplevering, van idee tot realisatie. Door samen te werken met ervaren aannemers en schrijnwerkers wordt er steeds gestreefd naar een perfect eindresultaat.

Projecten Residentieel