OVER TUINEN IN STIJL:

Tuinen in Stijl is een jong ontwerpbureau opgericht door tuin- en landschapsarchitecte, Leen Dierckx. Ontwerpen van privétuinen is de core-business en dit gebeurt uiteraard in Stijl.

Mijn missie is om voor jou een bijzondere en stijlvolle tuin te creëren die helemaal bij jou past. Met oog voor detail streef ik naar een uniek ontwerp in het verlengde van de woning, passend in het landschap en op het ritme van de seizoenen.

Functionaliteit, kwaliteit en beleving zijn belangrijke waarden die ik meeneem tijdens het ontwerpen. Ik hou van een persoonlijke aanpak en werk op maat van jouw noden en wensen. Het wordt een tuin waarin je kan relaxen, genieten, feesten, vrienden ontvangen en spelen met de kinderen.

Droom jij van een mooi aangelegde en gezellige tuin? Maar heb je niet de kennis en creativiteit om er een mooi geheel van te maken? Dan ben je aan het juiste adres.

Ik ga samen met jou op pad, luister aandachtig naar je wensen en bezorgdheden en maak een tuinontwerp dat volledig is afgestemd op jouw verhaal. Ik neem alle zorgen weg zodat je zelf of samen met de juiste vakman een pareltje maakt van jouw tuin.

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we werkwijze, planning en prijzen uitvoerig bespreken.

Projecten Residentieel

Projecten Commercieel