OVER ARCHITECTEN RABAUT:

Architecten Rabaut is gevestigd in het centrum van Diksmuide. Het kantoor betrok er in 1988 een voormalige stadsboerderij, daterend uit 1922.

Vandaag huist het inspirerende gebouw het architectenbureau, geleid door architect Carlos Rabaut en ingenieur architect Laurenz Rabaut.

Onze visie

Bij Architecten Rabaut streven we voor elke ontwerpvraag naar een meerwaarde in de breedste zin van het woord. De multidisciplinariteit van ons team speelt hierin een sleutelrol. We werken aan totaalontwerpen, nieuwbouw projecten, renovatie, restauratie en staan ook paraat als adviesverlener voor ontwikkeling van concepten of studies.

Vanuit deze complementariteit en de specifieke randvoorwaarden van elk project, werken we  met onze creatieve aanpak aan een duurzaam ontwerp.

Onze werkwijze bouwt op persoonlijke communicatie, doorgedreven deskundigheid en een sterke vertrouwensrelatie met elke klant. Op deze manier bieden wij ons cliënteel kwalitatieve realisaties, die de tand des tijds fier kunnen trotseren.

Ons team

Ons team is steeds multidisciplinair samengesteld: architecten, ingenieur-architecten, bouwkundig tekenaars, interieurarchitecten en -vormgevers. Voor specifieke vragen buiten ons expertisedomein werken wij nauw samen met studiebureaus en andere partners.

Ingrijpende renovatie woning Kortemark

MAIL: architect@architectenrabaut.be

BEKIJK OOK EVEN ONDERSTAANDE REALISATIES: