OVER ARRÈLI KEUKENS:

De productie van elke individuele keuken gebeurt bij Arrèli keukens, op artisanale wijze. Daarbij wordt uitsluitend gewerkt met respect voor de oude tradities en hechten we veel belang aan de kwaliteit en de herkomst van de materialen. De houtsoorten die wij aanbieden zijn van topkwaliteit en worden zorgvuldig geselecteerd. Het gebruik van massieve Europese eik en natuurstenen werkbladen de jarenlange duurzaamheid getuigen van de allerhoogste kwaliteitsnormen die gehanteerd worden. Puur vakmanschap dat is waar Arrèli keukens voor staat.

Duurzaamheid en tijdloosheid zitten bij Arrèli in het DNA. Voor onze keukens gebruiken we authentieke materialen en bekomen zo steeds een uitzonderlijke symbiose tussen natuur en architectuur. U kan bij Arrèli terecht voor uw droomkeuken. Wij gaan samen aan tafel en creëren de mood voor elk deelaspect van uw interieur dat praktisch en esthetisch een uniek geheel moet vormen.

Onze aanpak is integraal; tijdens de ontwerpfase stellen we de gezinsdynamiek en het verwachtingspatroon van onze klant centraal, en we trekken dit door tot in de afwerking. Wij maken van uw woning een unieke plaats met een eigen uitstraling en een duurzaam karakter.

Inrichting hoeve met pure materialen

MAIL: info@arreli-keukens.be

BEKIJK OOK EVEN ONDERSTAANDE REALISATIES: