OVER BELGIQA - PARKETVLOEREN:

100% BELGISCH VAKMANSCHAP

Ambacht

Onze vakmannen zijn niet zomaar schrijnwerkers. Ze vormen een ijzersterk team van oude - en minder oude - rotten in het vak, met een echte passie voor het product. Elke dag geven ze het beste van zichzelf om het beste uit hout te halen. Hun jarenlange ervaring resulteert in een uitgebreide kennis van kleur- en bewerkingstechnieken, waardoor ze steeds opnieuw een uniek resultaat kunnen bieden.

WANT HET ZIT 'M IN DE DETAILS

In ons productiecentrum te Menen bewerken ze elke plank met liefde en optimale kennis van zaken, zowel door middel van eeuwenoude ambachtelijke technieken als innovatieve processen.

Meerlagenparket op maat

Of je nu een parket in visgraat, Hongaarse punt, in wisselende breedtes of gewone plankenvorm wenst: onze vakmannen maken alles op maat. En dat gebeurt bovendien met de grootste zorg. Want het zit ‘m in de details. Handgekrabde naden, getrommelde planken of een stevige afwerking met de staalborstel, kunnen voor jouw parket de ‘finishing touch’ betekenen.

Belgiqa United

Met Belgiqa United brak er voor Belgiqa in 2020 een nieuw hoofdstuk aan. Sinds 2013 groeide het merk sterk waardoor het stilaan rijp was om ook de internationale markten te veroveren. We worden hierin gesteund door Miva Parket en Van Landschoot hout, die beiden gekend zijn als absolute topspecialisten in hun vak. Van Landschoot levert het beste onbewerkte meerlagenparket en Miva is expert in complexe en reactieve kleuringen. Samen met ons stapten zij als onze associés mee in dit nieuwe avontuur.

Sober en eigentijds

Interieurarchitect: Pieter van Renterghem . Fotografie: Bert Demasure

MAIL: info@belgiqa.be

BEKIJK OOK EVEN ONDERSTAANDE REALISATIES: