OVER BELTRAMI - NATUURSTEEN:

Bij Beltrami beleef je de nieuwste trends in natuursteen vanop de eerste rij. Als natuursteenprofessional biedt Beltrami een rijk aanbod materialen aan voor toepassingen binnen- en buitenshuis: van vloer- en wandbekleding en interieurafwerking (keukens, badkamers, trappen, …) over bekleding van het terras, de oprit, bestratingswerken tot gevelbekleding en buitenafwerking (trappen, zwembadboorden, etc.). Met ruim dertig jaar ervaring en expertise is Beltrami absolute koploper in de natuursteensector. Focus ligt op innovatie en kwaliteit, wat zich uit in gedurfde afwerkingen, bijzondere formaten, nieuwe toepassingen en de introductie van bijzondere, kwalitatieve materialen.

Beltrami maakt deel uit van de Brachot-Hermant Group. Een internationale groepering die vooral focust op de ontginning en de productie van natuursteen. Samen investeren Beltrami en Brachot-Hermant continu in kennis en technologie en brengen ze samen meer dan 100 jaar ervaring en knowhow in natuursteen samen.

Showroom

Beltrami verwelkomt je graag in de toonzaal met aangelegd tuinpark in Harelbeke waar tal van zorgvuldig uitgekozen en bijzondere natuursteensoorten, afwerkingen en formaten in een sfeervol kader worden gepresenteerd. In de 1.650m² showroom kunt u een unieke wandeling maken langs materialen, structuren, kleurschakeringen, fossielen en afwerkingen, terwijl onze adviseurs u met passie en kennis uitleg geven over natuursteen.

Stone Gallery

In onze 3.500m² Stone Gallery wandel je tussen een omvangrijke collectie van de meest exclusieve natuursteen. In ideale lichtomstandigheden bewonder je de nieuwste trendmaterialen, klassieke luxemarmers en tijdloze kalkstenen. Ontdek, voel en raak betoverd.

Showroom, tuinpark en Stone Gallery enkel op afspraak te bezoeken. Maak een afspraak via www.beltrami.be.

Inrichting keuken Waregem

Natuursteen : Emperador T . Fotografie : Klaas Verdru

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE OVER DIT PROJECT: info@beltrami.be

MEER INSPIRATIE? ONTDEK OOK VOLGENDE PROJECTEN: