OVER BELTRAMI - NATUURSTEEN:

OVER BELTRAMI – TEGELS IN NATUURSTEEN EN KERAMIEK

Bij Beltrami beleef je de nieuwste tegeltrends in natuursteen en keramiek vanop de eerste rij. Beltrami biedt een rijk aanbod materialen aan voor toepassingen binnen- en buitenshuis: van vloer- en wandbekleding over bekleding van het terras, de oprit en bestrating tot gevelbekleding en buitenafwerking (trappen, zwembadboorden, etc.). Met inhouse ervaring en expertise is Beltrami absolute koploper in tegels in natuursteen en keramiek. De focus ligt op innovatie en kwaliteit, wat zich uit in gedurfde afwerkingen, bijzondere formaten, nieuwe toepassingen en de introductie van bijzondere, kwalitatieve materialen.

Beltrami is een Brachot Family Member. Deze internationale producent legt zich vooral toe op de ontginning en de productie van natuursteen. Samen investeren Beltrami en Brachot voortdurend in kennis en technologie. Zo verenigen we meer dan 120 jaar ervaring en knowhow.

Showroom met aangelegd buitenpark

Beltrami verwelkomt je graag in de toonzaal met aangelegd tuinpark in Harelbeke waar tal van zorgvuldig uitgekozen en bijzondere natuursteensoorten en keramische buitentegels, afwerkingen en formaten in een sfeervol kader worden gepresenteerd. In de 1.650 m² showroom maak je een unieke wandeling langs materialen, structuren, kleurschakeringen, fossielen en afwerkingen, terwijl onze adviseurs je met passie en kennis uitleg geven.

De showroom met buitenpark kan je enkel bezoeken op afspraak. Die maak je snel en eenvoudig via www.beltrami.be  

Restauratie vierkantshoeve

Materiaal: Pietra Bicci, afwerking Sensato . Meubilair: 't Huis van Oordeghem . Vloer via De Snerck . Zwembadboorden via Eggermont Natuursteen . Plaatsing: Argefloor . Fotografie: Home Sweet Home - Nick Cannaerts

MAIL: info@beltrami.be

BEKIJK OOK EVEN ONDERSTAANDE REALISATIES: