OVER BRACHOT:

BRACHOT – Crafting value for future generations

Totaalaanbieder van landschaps-en bekledingsmateriaal in natuursteen en samengestelde materialen

Brachot Deinze
PLATEN

E3-laan 86
9800 Deinze
Tel: 09 381 81 81
Email: info.deinze@brachot.com
Activiteit: plaatmateriaal in natuursteen en samengestelde materialen

Brachot Harelbeke
TEGELS

Venetiëlaan 22
8530 Harelbeke
Tel: 056 23 70 00
Email: info.harelbeke@brachot.com
Activiteit: tegels en projecten in natuursteen en samengestelde materialen

Brachot Brugge
BESTRATING
Gotevlietstraat 62
8000 Brugge
Tel: 050 50 18 38
Email: info.brugge@brachot.com
Activiteit: opritten en bestratingsprojecten

Website: www.brachot.com   

Als totaalaanbieder van kwalitatieve interieur- en exterieurafwerkingen in natuursteen en samengestelde materialen (keramiek, composiet en terrazzo) helpt Brachot mee bij de realisatie van droomkeukens, luxueuze badkamers, gezellige woonkamers, comfortabele buitenomgevingen, …

Brachot groeide uit van kleinschalig familiebedrijf tot een internationale speler in de ontginning, productie en distributie van hoogwaardige landschaps- en bekledingsmaterialen. Hun meer dan 120 jaar ervaring en in-house kennis zetten ze aan het werk om klanten iedere dag opnieuw duurzame producten aan te bieden. Zo draagt het bedrijf haar steentje bij aan projecten die meerwaarde creëren, blijft het dicht bij de wensen van haar klanten en spelen ze in op iedere trend.

Expertise over de hele lijn

In België beschikt Brachot over 3 sites met elk hun eigen expertise. Zo kan je met je keukenbouwer of natuursteenbewerker terecht bij Brachot in Deinze om er het brede aanbod aan plaatmateriaal in natuursteen (marmer, kalksteen, travertin, kwartsiet, graniet, …) te bekijken. Je kiest er in de moderne Stone Gallery samen de plaat die het beste bij jouw interieur- of buitenproject aansluit en ervaart er de materialen, structuren en afwerkingen in levende lijve. Dat aanbod aan natuursteen is aangevuld met een ruime selectie samengestelde materialen zoals kwartscomposiet (Unistone), marmercomposiet (Unimarble), Terrazzo en keramiek (Uniceramica).

Bij Brachot in Harelbeke kan je dan weer terecht voor een ruime selectie tegels voor vloer- en wandbekleding binnen en buiten, met de bijhorende afwerkingen zoals trappen, zwembadboorden, … In de showroom met aangelegd tuinpark maak je een unieke wandeling langs materialen, structuren, kleurschakeringen, fossielen en afwerkingen. Kies er uit standaardformaten en -afwerkingen of til je vloer naar een hoger niveau met gepersonaliseerde tegels naar materiaal, formaat en afwerking toe. Sedert kort is er ook een nieuw keramisch tegeltoonpark waar je het uitgebreide gamma Uniceramica tegels kan ontdekken.

Wens je ook voor je oprit of bestrating dat stapje verder te gaan? Bij Brachot Brugge vind je een kenniscentrum over de geschikte materialen hiervoor met vernieuwd buitenpark. Je vindt er voorbeelden en advies over allerlei mogelijke oppervlakte afwerkingen. Tenslotte wordt een kijk geboden op de nieuwste ontwikkelingen omtrent waterdoorlatende plaatsingstechnieken.

Brachot Deinze, Harelbeke of Brugge bezoeken en je laten inspireren door alle materialen en mogelijkheden? De experts van Brachot staan voor je klaar, steeds na afspraak.

Boek je afspraak via www.brachot.com.

Verkoop van onze materialen gebeurt steeds via onze professionele partners in de bouwsector. 

Brachot, Crafting value for future generations

Inrichting tuin Wortegem

In samenwerking met tuinarchitect Tuinen Snaet en architect Arplus Architectuur & Interieurprojecten . Zwembadbouwer: Parydel zwembaden . Fotografie: Nicolas Vantomme Photography

MAIL: info@brachot.com

BEKIJK OOK EVEN ONDERSTAANDE REALISATIES: