OVER BRITT THOMAS INTERIEURARCHITECTUUR:

Uw interieur moet het verlengde zijn van uzelf, uw levensstijl en uw ervaringen. Met respect voor de context en de bestaande elementen van uw woning, kantoor, winkel, restaurant… maakt interieurarchitect Britt Thomas van uw project een nieuwe beleving die perfect aansluit op uw verwachtingen.

Wenst u een volledige verandering of een kleine opfrissing van uw woning? Wenst u advies voor nieuw meubilair of bent u meer op zoek naar een totaalconcept? Britt Thomas helpt U om elke facet van uw project op punt te zetten.

De constante zoektocht naar een perfecte balans tussen materiaal, licht, ruimte en verhoudingen ligt aan de basis van elk ontwerp. Alle onderdelen worden in detail bestudeerd en perfect op elkaar afgestemd, op deze manier creëert de interieurarchitect voor elk project een uniek en hedendaags concept.

Dankzij de juiste aaneenschakeling van ruimtes, het inpassen van maatwerk, de correcte keuzes van kleuren, materialen en styling wordt het project een realisatie waarin uw tevredenheid centraal staat.

Strak en stijlvol in eenvoud Knokke

Fotografie : Beeldcollectief

MAIL: info@brittthomas.be

BEKIJK OOK EVEN ONDERSTAANDE REALISATIES: