OVER BEO ARCHITECTEN:

Ontmoeten

Elke ontmoeting is het begin van iets nieuws. BEO Architecten maakt graag kennis met u en nemen de tijd om te luisteren naar uw verhaal.

Uw wensen worden in 2D- en 3D-voorstellen gegoten zodat u een concreet beeld krijgt van uw toekomstige woonst.

Inspireren

Nieuwbouw of verbouwing? Elk project is een nieuwe zoektocht naar esthetiek waar men telkens vertrekt van een blanco blad. Zo groeit een uniek en doordacht ontwerp dat exclusief is en uitgepuurd tot de essentie. De doelstelling is helder: een mooi gebouw ontwerpen met evenwichtige verhoudingen en gedetailleerd toegepaste materialen. Zelf spreekt men van heruitgevonden authentieke architectuur die beantwoordt aan de noden van vandaag én morgen.

Particulier, investeerder of ontwikkelaar? BEO Architecten geeft dezelfde beleving aan élke bouwheer.

Leven

Hun warm minimalisme kenmerkt zich door een tijdloze architectuur die men zacht inplant in de omgeving. Opvallen is geen doel op zich. Functionaliteit en comfort zijn dat absoluut wel. Deze zijn namelijk noodzakelijk voor de leefbaarheid en dat aspect ligt hun nauw aan het hart:

Warmte, gezelligheid, lifestyle, comfort, contact met de omgeving…

Interieur versterkt architectuur. Daarom benadert men een nieuw project het liefst als een totaalproject waarbij architectuur, interieur en tuin vergroeien tot één sprekend ontwerp.

Realiseren

Hun spannende architectuur is steeds tot in het kleinste detail uitgewerkt, zowel op vlak van ontwerp als in materiaalkeuze. BEO Architecten werkt bij voorkeur met hun vertrouwd bouwteam met jarenlange ervaring, vakkennis en zin voor architectuur, die met de nodige zorg omspringt met uw project.

Het spreekt voor zich dat BEO Architecten de bouwwerken persoonlijk opvolgt tijdens regelmatige werfcontroles in functie van de complexiteit van de constructie en de gebruikte materialen.

BEO Architecten begeleidt u als bouwheer met een persoonlijke aanpak, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van elk aspect van het project, van voorontwerp tot oplevering. Kiest u voor een totaalontwerp met architectuur, interieur en tuin?

Dan zit u met slechts één partij aan tafel: BEO Architecten. Zo bereikt u gegarandeerd het mooiste resultaat.

Geslaagde zwart/wit-combinatie

Fotografie : Olivier Van Daele

MAIL: info@beo-architecten.be

BEKIJK OOK EVEN ONDERSTAANDE REALISATIES: