OVER INTERIEURARCHITECT ASTRID ADRIAENS:

Sinds het begin van mijn reis in de interieurwereld heeft mijn toewijding tot deze job en mijn motivatie om te groeien geleid tot mooie projecten en ervaringen.

Na meer dan 15 jaar ervaring in het vak vond ik de tijd rijp om zelfstandig te starten.

Ik geloof in een persoonlijke aanpak en in vakmanschap. In mooie materialen, die een leven lang meegaan.

Het is en blijft bijzonder dat ik dicht op de leefwereld van mijn klanten mag zitten en mag bijdragen aan hun ideale thuis.

Interieurarchitectuur hoeft niet complex te zijn, maar moet wel een meerwaarde betekenen door het trendgevoelige te overstijgen.

Dit resulteert vaak in een puur en logisch ontwerp, maar achter de logica schuilt een creatief en gedetailleerd proces, een concept dat groeit van voorontwerp tot het finaal ontwerp.

Ieder voorstel is doordacht, afgetoetst en met de nodige aandacht uitgewerkt.

Ik hecht graag belang aan de inbreng van de klant. Zonder afbreuk te doen aan het concept, moeten zij zich kunnen herkennen in het verhaal. Enkel met die wisselwerking kunnen we samen toewerken naar het gewenste eindresultaat.

Al mijn projecten worden ontwikkeld met 3D visualisaties en plannen in 2D, die tot in detail uitgewerkt worden. Met een uitstekende verbale communicatie kan ik mijn visie duidelijk aan u overbrengen.

Badkamer Rumbeke

MAIL: astrid@interieurarchitectadriaens.be

BEKIJK OOK EVEN ONDERSTAANDE REALISATIES: