OVER NOBEL FLOORING:

Nobel Flooring is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van massieve houten vloeren en samengestelde houten vloeren. Anno 2020 staat de zesde generatie aan het hoofd van het zeer ervaren kwaliteitsbedrijf en levert Nobel Flooring nog steeds hoogwaardige kwaliteit. Nobel Flooring werkt louter met kwaliteitsvol eiken hout en biedt een ruime keuze aan afwerkingen aan. Zoals geschuurd of fijn geborsteld hout voor een strak interieur of iets grover geborsteld hout voor een wat meer klassieke look.

Het hele proces, van de selectie van de bomen tot het plaatsen van de afgewerkte plankenvloer, gebeurt in eigen beheer. Een uitgebreid team van ervaren vakmensen in combinatie met het gebruik van de moderne technologie resulteert in een ongeëvenaarde kwaliteit. Honderd procent Belgische makelij en geheel naar wens van de opdrachtgever. Breedte, lengte, dikte en kwaliteit van de eiken planken: de keuze is nagenoeg onbeperkt.

Kleuring houten vloer

Bovendien kunt u uw vloer nog een extra vleugje karakter geven met de juiste kleuring voor een perfecte finishing touch. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en te zien in de grote en huiselijke showroom van het familiebedrijf. Maar het veelzijdige familiebedrijf biedt meer dan alleen prachtige houten vloeren aan. Ook onder meer houten dorpels, houten deuren en houten wandafwerkingen worden in de eigen fabriek op maat gemaakt. In combinatie met een houten vloer zorgt dat voor een compleet totaalplaatje.

Afwerking houten vloer

Een houten vloer van Nobel Flooring is helemaal afgewerkt voordat hij geplaatst wordt en behoeft dus geen nabehandeling. De afwerking bevat een vuil- en waterafstotende eindlaag, zodat uw vloer heel weinig onderhoud vergt. De samengestelde vloeren zijn perfect te combineren met vloerverwarming en -koeling en indien u dat wenst, kunt u de producten ook zelf plaatsen. De houten vloeren van Nobel Flooring geven niet alleen uw woonkamer een sfeervolle uitstraling. Ook keukens en badkamers zijn uitermate geschikt om te verrijken met een prachtige maatwerkvloer.

Een houten vloer van Nobel Flooring is een vloer voor het leven. Een warme sfeermaker op maat. Hoogwaardige kwaliteit uit België. Al zes generaties lang!

Kamerlange planken Luxemburg

Fotografie: Stéphanie Mathias

MAIL: info@nobelflooring.com

BEKIJK OOK EVEN ONDERSTAANDE REALISATIES: