OVER OKYO:

De Jochen Magyar Interieurarchitecten Studio ontwikkelt samen met onze eigen bouwafdeling Magyar Interieurbouw, high-end interieurarchitecturale interieurs.

 We verzorgen de creatie van een uniek en kwalitatief ruimtelijk verhaal dat elegantie uitstraalt, maar tevens ook functioneel is en drijft op de reflectie van sentimenten. We hechten waarde aan het integreren van subtiele maar merkwaardige details, alsook het toepassen van natuurlijke en warme materialen, om zo een synergie te creëren tussen kwaliteit, esthetiek en bruikbaarheid.

Tijdens dat proces besteden onze interieurarchitecten voldoende aandacht aan uw belangen, standaarden en criteria. Er ontstaat een specifiek en persoonlijk ontwerp doorheen de raakvlakken van interieurarchitect en klant.

We komen graag onze belofte na en bieden via onze bouwafdeling Magyar Interieurbouw, de uitvoering en coördinatie van uw project aan, waarbij een totaalservice gegarandeerd wordt. Het is namelijk de ambitie van OKYO om u een zorgeloos en kwalitatief eindresultaat te bezorgen.

Penthouse Europese wijk Brussel

MAIL: projects@okyo.be

BEKIJK OOK EVEN ONDERSTAANDE REALISATIES: