OVER SD SCHRIJNWERKERIJ & INTERIEURBOUW:

Waarom kiezen voor SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw?

SD is dé referentie voor schrijnwerk en interieur in de Kempen. Met een team van gedreven stielmannen brengen we je droomproject tot leven. Van interieurinrichting, keukens en badkamers tot houtskeletbouw, dak- en gevelwerken: SD tilt met maatwerk je nieuwbouw of renovatie naar een hoger niveau.

Wie zijn we

We wonen allemaal anders. Van een kleine flat met karakter, een gezinshuis waar het leven nooit stilstaat tot een zorgwoning waarin we comfortabel ouder kunnen worden: elke woning heeft een eigen verhaal en levens veranderen. Vanuit een passie voor wonen en een missie om jouw levenskwaliteit thuis te verbeteren, realiseren we met SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw jouw droomhuis. Leefruimtes op mensenmaat, die werken voor jou. Maatwerk dat oplossingen biedt met alle ruimte voor hoe jij wil leven.

Hout is daarbij onze basis. Een sterk, tijdloos en duurzaam materiaal, lokaal vervaardigd in onze eigen ateliers. Want bij SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw zijn we bovenal makers. Stielmannen en -vrouwen die denken in oplossingen. Jonge talenten en ervaren experten die zweren bij precisie. Hands-on, ongedwongen en jouw aanspreekpunt van het eerste ontwerp tot de laatste afwerking.

Wat doen we

We maken sterke en functionele woonruimtes op maat waar jij de komende jaren graag tijd in zal doorbrengen. Binnen én buiten. Innovatief ontworpen, met passie gemaakt én nauwlettend geplaatst door jouw vast SD bouwteam.

Onze missie

Wij bieden jou kwaliteitsvol schrijnwerk en interieur aan voor jouw woning of renovatie waar je bij ons één aanspreekpunt hebt van ontwerp tot oplevering.

Onze visie

Door het goed adviseren van klanten, een goede werkvoorbereiding en samenwerking tussen onze teams zorgen wij ervoor dat jouw (totaal)project van A tot Z zonder zorgen verloopt.

Lichtrijke woning Hasselt

Fotografie: aperture_8.6

MAIL: info@sdschrijnwerkerij.be

BEKIJK OOK EVEN ONDERSTAANDE REALISATIES: