OVER STUDIO K:

studio k is een full service interieur en exterieur studio. Een groeiend bureau dat ernaar streeft kwalitatieve projecten met oog voor detail te ontwerpen en uit te werken op het draagvlak tussen architectuur, interieur en exterieur. We combineren het beste van twee werelden, interieur en exterieur. Wij focussen ons op unieke totaaloplossingen, hoogstaande tactiele interieurarchitectuur en architecturaal natuurlijke tuinen.

‘Wij geloven dat onze ontwerpen voortdurend grenzen moeten verleggen om elk huis en tuin een unieke en eigen uitdrukking te geven’ - studio k –

Ons team maakt van uw project een zintuigelijke plek waar u zich goed voelt, een comfortabele thuis. In ons werk staan puurheid, kwaliteit, oog voor detail, functionaliteit, duurzaamheid en het gebruik van eerlijke materialen steeds voorop. We vertalen uw noden naar een optimale balans tussen functionele efficiëntie, ruimte-ervaring en emotionele beleving. Het verhaal en de persoonlijkheid van de gebruiker(s) staan steeds centraal. We houden ervan om inspirerende omgevingen te ontwerpen voor en samen met mensen.

Stadstuin Deurne

MAIL: project@studiok.be

BEKIJK OOK EVEN ONDERSTAANDE REALISATIES: