OVER UNICUS:

Unieke architectuur met de kracht van hout

Oogstrelend, duurzaam en veelzijdig. Unicus combineert tijdloze architectuur met de bijzondere troeven van hout voor unieke bijgebouwen en hoogstaande paviljoenen.

Afgewerkt, tot in het kleinste detail

Een natuurlijk product en architecturale meerwaarde: op basis van hout ontstaan multifunctionele gebouwen met een verrassende vormgeving, doelgerichte schoonheid en eigenzinnig design.

Waarom onze paviljoenen uniek zijn?

Simon Mailliard, designer Unicus: “De kracht van een Unicus-paviljoen zit in de details. Elk ontwerp – om het even of het nu een kantoor, wellness of poolhouse is – is het resultaat van een passie voor hout en een liefde voor straffe architectuur. Op die manier ontstaan de mooiste verhalen en is elk Unicus-ontwerp uniek.”

Een duurzame keuze

Dankzij een goed kapbeleid is hout de meest duurzame manier van bouwen. Het is ecologisch, energievriendelijk en haalt CO2 uit de lucht. Door te kiezen voor houtbouw, kiezen we bij Unicus voor een duurzame toekomst.

Genieten zonder zorgen

Van de eerste briefing tot de oplevering: in elke fase van het traject staan creatieve designers en ervaren projectleiders je bij. Als vast aanspreekpunt zorgen ze voor een uitgekiende voorbereiding: het is de basis voor een zorgeloze uitvoering. Zo geniet jij in een mum van tijd volop van nieuwe ruimtes en nieuwe mogelijkheden.

Rustiek bijgebouw

Fotografie: Annick Vernimmen

CONTACT: info@unicus.be

MEER INSPIRATIE