OVER VANHAUWOOD:

Over ons

Vanhauwood is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van uw droom “houten bijgebouw”.

Onze service

Rustieke, sprookjesachtige eiken bijgebouwen in een landelijke sfeer of strakke, stijlvolle moderne bijgebouwen in een hedendaags kader. Alles wordt met liefde gemaakt, geplaatst en afgewerkt van dak tot en met terras.

Zaakvoerder, Mathias Vanhauwere, al jaren gepassioneerd door hout en zijn oneindige mogelijkheden, zal uw project van A tot Z begeleiden; van creatie tot opbouw. Enkel zo kunnen wij een perfecte service leveren en bent u een tevreden klant!

Werkwijze

Wij maken houten bijgebouwen op maat die rust en genegenheid uitstralen. Vandaar dat onze eerste ontmoeting van groot belang is. Samen met u bepalen we de beste locatie voor uw bijgebouw, rekening houdend met zon-en-windrichting. Om u een goed beeld te geven van het uiteindelijke resultaat, ontvangt u een 3-D tekening van het concept. In samenspraak met de klant worden hier al dan niet aanpassingen op aangebracht en ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte.

Totaalconcept

Vanhauwood werkt samen met gedreven tuinarchitecten en zwembadbouwers.

Hierdoor is geen enkele uitdaging ons te groot en kunnen wij u een totaal tuinconcept aanbieden met zwembad, poolhouse, terrassen, tuinontwerp enzovoort.

Bovendien bieden wij zowel de grond- en funderingswerken als de metselwerken aan. Kortom, alles kan door ons worden verzorgd van A tot Z.

Eiken paardenstalling met rietdak en oude boomse pannen

Fotografie Olivier Strobbe . Stalen ramen en deuren: Ferrum Staalconcept

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE OVER DIT PROJECT: info@vanhauwood.be

MEER INSPIRATIE? ONTDEK OOK VOLGENDE PROJECTEN: