OVER VELOR ARCHITECTEN:

ONZE VISIE

Voor VELOR is architectuur een vormentaal. De kwaliteit van haar architectuur zit in het vormgeven van de grote krachtlijnen tot de kleinste details. Op deze manier streven wij voor elke bewoner naar een specifieke en persoonlijke ervaring.

Architectuur is zeer sterk geëvolueerd doorheen de jaren. Hedendaagse architectuur draait niet enkel meer rond de esthetiek van het ontwerp. Tegenwoordig zijn er een heleboel bijkomende factoren zoals bouwvoorschriften, duurzaamheid, EPB & technieken (ventilatie, warmtepompen, e.d.),… De kunst is een esthetisch en functioneel antwoord vinden op alle randvoorwaarden.

Met onze ‘to the point’ aanpak focussen wij op een leesbare vormgeving op plan én in de ruimte, met een sterke nadruk op kwaliteit, zowel op bouwkundig, functioneel, creatief als esthetisch vlak.

ONZE STRATEGIE

Bij VELOR architecten proberen we in te spelen op de hedendaagse eisen van architectuur, niet enkel in de uitvoering maar al vanaf het ontwerp. We ontwerpen en realiseren steeds op maat van de toekomstige bewoner en inspireren volgens ieders noden en wensen. Dit doen we niet enkel aan de hand van plannen maar eveneens renders, 3D modellen en virtual reality. Klanten krijgen op die manier de kans hun eigen ontwerp te verkennen dmv een VR-bril.

Tijdens intensieve brainstormsessies werken wij samen met U aan het realiseren van uw droomproject. We denken graag met U mee tot in het kleinste detail zonder daarbij het totaalplaatje en budget uit het oog te verliezen. Deze aanpak vertaalt zich in een ‘custom made’ architectuur.

Een constante bij het uitwerken van onze projecten is de bewustwording op vlak van duurzaamheid. Duurzaam bouwen is meer dan alleen energiezuinig bouwen en het gebruiken van duurzame materialen. Het is een noodzakelijke investering in een comfortabele, milieuvriendelijke en blijvende gezonde toekomst van de bewoners.

Renovatie landelijke woning Kapellen

MAIL: info@velor.be

BEKIJK OOK EVEN ONDERSTAANDE REALISATIES: