OVER WIENERBERGER:

Als een van de grootste producenten ter wereld van hoogwaardige keramische binnenmuurstenen, gevelstenen, kleidakpannen en kleiklinkers, streeft Wienerberger voortdurend naar vernieuwing met intelligente bouwconcepten en totaaloplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Enkele van hun bekende merknamen zijn Terca, Porotherm en Koramic.

Duurzaam bouwen en verbouwen is belangrijk. Niet alleen voor u, maar ook voor toekomstige generaties. Daarom produceert Wienerberger de kleidakpannen, bakstenen en kleiklinkers voor de woning van morgen. Kwalitatieve en esthetisch mooie keramische producten, die worden gemaakt van grondstoffen uit eigen bodem en een leven lang bescherming bieden.

Kom hun producten ontdekken in de showroom in Kortrijk of Londerzeel, waar hun ervaren team van professionals klaarstaat om klanten te ondersteunen bij het vinden van de meest geschikte bouwmaterialen voor hun projecten.

Adres showroom Kortrijk: Kapel ter Bede 88, 8500 Kortrijk

Adres showroom Londerzeel: A12 – Koning Leopoldlaan 1, 2870 Breendonk

Stevoort - Renovatie vierkantshoeve met streekeigen baksteen

Architect: Architectslab . Bouwcoördinator: BV Dirk Vernijns . Fotografie: Philippe Van Gelooven . Gevelstenen: Terca Artiza Roodpaars Bont (product op maat) . Dakpannen: Koramic Oude Pottelbergse Pan 451 Vieilli Rood

CONTACT: info@wienerberger.be

MEER INSPIRATIE