OVER WOODSTOXX:

Wij brengen de warmte van hout op een innovatieve manier in uw project.

Woodstoxx staat voor eigen productie én plaatsing van parket, houten terras, gevel en wandbekleding. We controleren van stam tot afgewerkt product, met een voorkeur voor FSC of PEFC gelabeld hout.

Grote of kleine projecten, wij denken vooral in termen van geslaagde projecten.

Hout op maat

Woodstoxx focust zich sterk op de kwaliteit en belevingswaarde van hout. De kracht van Woodstoxx ligt vooral in de efficiënte aanpak van elk project, een aspect dat bij architecten en interieurarchitecten aanslaat. Ons studiebureau bestaat uit een cel van negen gespecialiseerde projectleiders. Wij spelen daardoor kort op de bal om de 40 installateurs te ondersteunen. Interessant is dat Woodstoxx een opsplitsing maakt tussen interieur- en exterieurprojecten.

Zo vergroten we onze projectbetrokkenheid en spelen we in op de kleinste details. Een wekelijkse interne vergadering licht alle lopende projecten toe, een belangrijk moment van kennisuitwisseling. Een goede interne communicatie ligt immers aan de basis van een prettig gevoel bij bouwheer en uitvoerder. Woodstoxx is een bedrijf hors commun met gedeelde verantwoordelijkheid, een onderneming met een door alle medewerkers gedragen missie.

Ambacht & Duurzaamheid

Om aan de vraag van de klant te voldoen gaan wij ver.

Daarbij rekenen we bij Woodstoxx op onze productie afdeling om het juiste product af te leveren. Daarbij behandelen we niet enkel parket.

Ook buitenproducten krijgen hier, indien nodig, een extra beschermlaag. Onze gevel- en terrascollectie kan brandvertragend worden behandeld door middel van een autoclaafbehandeling.

Daarbij wordt het hout in een vacuüm omgeving geïmpregneerd met brandwerende producten op basis van zouten.

Onze Domino collectie kan bovendien afgewerkt worden met een waterafstotend product die uitloging voorkomt. Op die manier kunnen we tot 10 jaar garantie geven op de behandeling. Het is daarnaast ook mogelijk om buitenhout te behandelen met een gepigmenteerde olie of dekkende verf.

Plaatsingsdienst

Woodstoxx beschikt over verschillende plaatsingsteam die dagelijks in de weer zijn om u een perfect resultaat te garanderen. Onze plaatsingsteams worden ondersteund door projectleiders die ter plaatse een gedetailleerde opmeting komen uitvoeren, hun teams daarover briefen en steeds te uwer beschikking staan. Efficiëntie en stiptheid kenmerken onze service.

Sober en eigentijds

Interieurarchitect: Pieter van Renterghem . Fotografie: Bert Demasure

MAIL: info@woodstoxx.be

BEKIJK OOK EVEN ONDERSTAANDE REALISATIES: